Les dues cares del temporal

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 10:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Escrivim aquest article després de quatre dies d’importants conseqüències ocasionades pel temporal que ha afectat tot el país. Moltes hores de neguit, especialment en el cas de la desaparició d’un veí del poble durant tota una nit. Sortosament, el nostre benvolgut Pedrito va aparèixer sa i estalvi: un esperançador desenllaç d’una nit en la qual ens vam arribar a témer el pitjor.

Moltes hores a peu de carrer, veient sobre el terreny les destrosses ocasionades pels efectes d’un temporal devastador, que a Begues ha deixat arbres arrencats, cables elèctrics pel terra i que gairebé ens deixa sense subministrament d’aigua. Desenes d’afectacions que hem hagut de gestionar amb molt poc marge de maniobra.

Moltes hores de gestions, coordinant equips de treball i movent contactes perquè companyies subministradores i altres administracions donessin resposta urgent a les necessitats que tenia el nostre petit gran poble. Però, per damunt de tot, aquest temporal ens ha deixat l’evidència que som un gran poble. No podem estar més agraïts i orgullosos dels nostres treballadors municipals i dels serveis públics, des de la Policia Local fins als Bombers, Mossos o el SEM, passant per tot l’equip de Serveis Territorials, Protecció Civil i Mobilitat, la Brigada, responsables d’equipaments, Comunicació... i als regidors i regidores de cada àrea, per la seva extraordinària implicació.

I un agraïment també a la ciutadania: per la seva paciència i comprensió, per entendre que es tractava d’una situació d’excepcional emergència, per comprendre les decisions que hem pres a cada moment i, sobretot, per interessar-se per l’estat dels seus veïns i veïnes, per ajudar i donar un cop de mà quan ha calgut.

Un temporal que ens ha deixat desperfectes però també un gran sentiment d’equip.

Darrera actualització: 29.01.2020 | 12:32