No és això, companys, no és això

Divendres, 14 d'octubre de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Junts per Begues porta al Ple la proposta de mantenir, un any més, la congelació de l'IBI, el clavegueram, les escombraries i la resta d'impostos per l'any vinent. Tot i la situació econòmica i les pujades desmesurades d'IPC, el cost dels serveis ha pujat i pujarà encara més. Per tant, el seu dèficit augmentarà. Però teníem clar que, tal com estan les coses, hem de seguir al costat de les famílies i no augmentar-los la pressió fiscal.

I és clar, pensàvem que una mesura com aquesta, que beneficia a tothom, comptaria amb el suport dels partits polítics de l'oposició. Però no comptàvem que en aquests moments de mandat es guiarien més per interessos electorals que per l'interès dels beguetans. Votar al costat de l'equip de govern? I ara!

En el mateix Ple, proposem encarregar la gestió del centre de la gent gran a una entitat pública de la qual l'Ajuntament en forma part. Una gestió pública per a un equipament públic (no volem Ferrovials ges- tionant la nostra residència!). Però, és clar, donar suport a l'equip de govern? I ara! Qui més s'omple la boca parlant de la cosa pública va i ens diu que millor licitar-ho a una empresa privada!

I encara n'hi ha més! "Aquest equip de govern no dona explicacions..." Arriba el torn de precs i preguntes, surt el tema de la pedrera (gràcies, veïns/es de Begues Parc per venir al ple i treballar plegats en aquest tema!), expliquem la situació amb tots els detalls que tenim i... hi ha qui s'enfada! "És que t'estàs enrotllant molt!" Perdó? Primer que no expliquem i després que expliquem massa. O potser s'han enfadat perquè la responsabilitat de controlar la pedrera és d'un departament de la Generalitat dirigit pel seu partit?

No és això, companys, no és això. Primer els interessos del poble. I després, si voleu, tota la resta.

Darrera actualització: 11.10.2022 | 14:00