No fer res, posar pals a les rodes i rebequeria davant una majoria legítima

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 09:00

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Al passat butlletí l’alcaldessa i la regidora no adscrita ens van sorprendre publicant-hi el mateix article. Van fer abús de poder per saber abans d’hora que quatre grups de l’oposició titulàvem igual els nostres? No seria estrany. El contingut, «marca de la casa»: l’oposició no fem res, ens dediquem a posar pals a la roda i ens comportem amb «rebequeria» davant una majoria legítima.

A mitjan abril el PSC va adreçar a tots els partits de Begues una crida a la unitat per fer front a la crisi creada per la pandèmia. També vam publicar a diari una proposta concreta, fins a un total de vint. Al ple de juliol vam proposar un pla de xoc per a la recuperació econòmica i social i vam demanar un espai de diàleg de l’Ajuntament amb els sectors econòmics del poble. Tot va ser rebutjat amb el menyspreu habitual («és feina nostra perquè som el Govern»), si bé la majoria de mesures posteriors de l’Ajuntament recullen gairebé totes les nostres propostes. Això, per a JxC, és no fer res.

De bon principi de l’estat d’alarma i fins ara, el PSC ha votat a favor de totes les propostes del Govern local relacionades amb la COVID-19. No ha estat fàcil, perquè, intencionadament, algunes venien en bloc amb d’altres que no ens agradaven. Això, per a JxC, és posar pals a les rodes.

Al ple tots els punts acaben igual: la senyora alcaldessa dona la paraula a un regidor del seu equip, que es dedica a agredir i ofendre l’oposició, a qui se’ns nega el dret a rèplica. Queixar-se d’això, per a JxC, és rebequeria.

La incorporació d’una trànsfuga ha configurat la majoria de govern. Això, per a JxC, és una majoria legítima.

Seguirem fent propostes. Seguirem donant suport a les mesures de recuperació davant la crisi. Seguirem exigint respecte per la nostra legítima minoria. I quan governarem Begues no ho farem mai com ho fa la gent de JxC.

Darrera actualització: 16.10.2020 | 09:34