Nou curs, algunes novetats i vells problemes

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Acaben les vacances. Esperem que les haureu gaudit. Nosaltres tornem amb força per afrontar la segona meitat de la legislatura i seguir treballant per Begues. El final de l’estiu arriba amb el compromís del govern d’Espanya de tenir vacunat el 70% de la població àmpliament superat. És un èxit de tothom. Quan fa deu mesos l’aleshores ministre de Sanitat i ara líder del PSC, Salvador Illa, va anunciar aquest objectiu, molts van dir que era impossible. Seguim lluitant contra la COVID, amb un record afectuós a tothom que l’hagi patit o que hagi perdut éssers estimats per la pandèmia.

Una altra important novetat és l’alliberament dels peatges de les autopistes catalanes dependents de l’Estat i l’obertura de l’enllaç A2-AP7. Són dues millores llargament esperades que beneficien tothom, la segona especialment al Baix Llobregat i el Vallès Occidental, i una bona estrena per la companya Raquel Sánchez al ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Mentrestant, a Begues, sense novetats. Segueix havent-hi una minoria incívica que no respecta l’ordenança de Convivència (no només botellades, sinó d’altres coses); potser caldria fer alguna cosa al respecte. I arribats a mitjan legislatura, molts projectes del PAM segueixen sense tirar endavant (àrea d’autocaravanes, corre-cans, etc.) perquè altres temes que ens semblen menys importants els passen al davant, sense que s’expliquin massa les raons. Nosaltres seguirem centrats en els problemes de Begues, explicant-vos les nostres propostes i recollint les vostres preocupacions. Ben aviat podrem fer-ho a la nostra seu, al carrer Cal Frare cantonada Sant Francesc. Allà us esperem tots els dilluns de 6 a 8 del vespre, per parlar del que vulgueu o per si voleu formar part del projecte d’esquerres que representa el primer partit de Catalunya.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 13:58