Nova legislatura, nou curs. No poden començar pitjor!

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 09:00

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

L’actual alcaldessa va convocar, el passat 10/07, un ple extraordinari per a presentar el cartipàs i el nou Govern municipal sense comptar amb majoria absoluta ni acordar amb la resta de grups els diferents punts de l’ordre del dia, així que no es van aprovar algunes de les propostes i es va haver de convocar un nou ple el 24/07.

En aquest darrer ple, i amb els vots a favor de tots els grups de l’oposició, vam aconseguir establir plens mensuals (donant l’opció de més participació ciutadana) i retornar totes les competències al Ple Municipal, ja que aquestes havien estat cedides a la Junta de Govern a l’anterior legislatura, a proposta del PDeCAT i amb l’objectiu d’evitar la intervenció de la resta de grups municipals.

Pel que fa als sous no hem aconseguit evitar-ne l’apujada. Tampoc, que la informació a tractar en les juntes de govern sigui pública abans de prendre les decisions, per tal d’afavorir la transparència davant la ciutadania.

D’altra banda, tant l’alcaldessa com tot l’equip de govern han demostrat una actitud autoritària i contrària a la llibertat d’expressió, intentant utilitzar la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per a evitar les mobilitzacions populars en contra d’un pregoner de la Festa Major 2019 manifestament masclista i homòfob, valors que no volem que s’associïn a la nostra població. 

A l’últim, us informem que tota l’oposició en bloc hem demanat a l’Alcaldia tenir despatxos i accés a l’Ajuntament, tal com tenen les regidores de l’equip de govern. Aquest greuge comparatiu dificulta començar a treballar en condicions idònies.

Seguiu participant activament amb propostes i fent-nos arribar les vostres inquietuds. Trobareu més informació al nostre web i a les xarxes socials.

Seguim fent del nostre ajuntament la veu de totes. Bon començament de curs!

Darrera actualització: 18.09.2019 | 21:42