Obres, inauguracions i propaganda a correcuita

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 08:40

CUP Begues (CUP)

Ja no sorprèn a ningú: quan s'apropen eleccions comencen les obres i el govern de cada poble o ciutat aixeca carrers, arregla voreres, etc.

El que sorprèn més és que ens vulguin fer creure que s'han executat unes obres quan no s'ha fet res. És el cas de la construcció de 33 habitatges socials al costat de l'Escorxador, on després de tres anys només hi ha el plafó publicitari que van col·locar abans de les eleccions del 2019. Malgrat això, el govern de Begues l'inclou en el Butlletí Municipal d'octubre passat dins els projectes "executats o en curs".

Un altre cas és la Urbanització del carrer Puigmoltó en el tram que va de la riera a la rotonda de Mas Ferrer (es vol de doble sentit) o el "Trasllat definitiu de la Línia d'Alta Tensió de l'Av. de la Mediterrània", que, malgrat que hagin obtingut el vistiplau administratiu, en cap cas es poden incloure com projectes "executats o en curs", si no és amb ànim del govern de Begues de fer-se propaganda a si mateix.

I si ens fixem en les obres de reurbanització de l'Av. Torres Vilaró, és evident que s'han iniciat a correcuita deixant de banda l'opinió dels veïns i els suggeriments d'entitats com el Centre d'Estudis Beguetans. Malgrat que el projecte ha estat dissenyat per la Diputació amb el vistiplau de l'ajuntament, el govern hauria de defensar els interessos del veïnat.

I no oblidem: a la Rectoria tornaran a quedar-se sense un pas per travessar la variant i accedir al camí de les Planes i el Parc del Garraf; per fer-ho hauran de recórrer 1,35 km. També es menysprea la proposta del CEB de convertir la recta dels Plataners en un passeig per vianants i ciclistes substituint l'asfaltatge per terra compactada, un fet que li donaria vida a un tram molt apreciat pels beguetans i beguetanes.

Així anem... Malgrat tot, us desitgem Bones Festes.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:57