Per la independència! Llibertat per a les preses polítiques!

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 09:00

CUP Begues (CUP)

Acabades les vacances, els independentistes tornem amb una sensació estranya: la incertesa davant el futur ens envolta com la boira espessa en el nostre camí. Per primer cop, tenim polítics i activistes socials catalans esperant una sentència dels tribunals espanyols alhora que una part de l’independentisme ofereix el seu suport al PSOE per a formar govern.

A la Generalitat es fan declaracions que enlluernen, però a la pràctica continuem en una autonomia amb pocs recursos i fent polítiques dictades des de l’Estat, com la #lleiAragonès, que facilita la gestió privada de serveis públics, o fent retallades del 6 % en moltes despeses…

A Begues recordem les presses per aprovar el cartipàs i els sous dels regidors del Govern, el nyap del programa de la Festa Major o la protesta davant el pregó d’en Toni Albà, però la calor no va impedir que l’assemblea Les Agulles organitzés un pregó feminista alternatiu ni que els veïns fessin una crida a retornar les pancartes de «Llibertat presos polítics!» als edificis públics de Begues.

I continuem amb molts interrogants: quins serveis donarà el futur centre per a la gent gran? I els habitatges socials, tindran aparcament? I on anirà el Casal de Joves?

No hem d’oblidar les promeses electorals, ni permetre que es comencin a executar mesos abans de futures eleccions.

A la CUP fem política des del municipalisme, amb compromís amb el país i transparència des de les institucions, com sempre hem demostrat.

Finalment, fem una crida a participar en les mobilitzacions de la diada de l’Onze de Setembre. És vergonyós que alguns dirigents suposadament independentistes diguin que no hem d’anar a la manifestació organitzada per l’ANC, quan només les grans demostracions al carrer ens donen la força per a continuar exigint llibertat i autodeterminació per als Països Catalans.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 21:42