Posada en marxa imminent del centre de prestació de serveis a la gent gran

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

Per fi s'ha pogut materialitzar aquest projecte, no sense haver trobat bastons a les rodes.

Ens hem de felicitar com a població, perquè aquest centre neix amb un esperit de servei a la gent gran. El concepte de residència d'avis queda lluny del que aquest centre representarà. Una atenció personalitzada a cada usuari, tant si és resident com si fa servir el SAIAR (centre diürn).

L'acollida de la població ha estat fantàstica i les impressions de les persones quan en sortien eren absolutament positives. Molta gent deia: "jo ja vindria a viure aquí".

Després de parlar amb la directora del centre, i amb el representant de SUMAR, la solvència del projecte és inqüestionable. Com em va traslladar el representant de SUMAR, gestionen molts centres tant en l'àmbit municipal com comarcal o de la Diputació, de diferents colors polítics, i treballen des de la perspectiva de vetllar per la dignitat a fer-se gran.

La directora del centre, propera i amable, va estar atenent a tots els usuaris que li demanaven informació i, aviat, ja es podran obrir les places lliures (les no designades per la Generalitat) i, ben aviat, les vinculades.

L'aprovació de la gestió a SUMAR és garantia d'èxit. Errors, segur que n'hi haurà, però per poder millorar, cal que sorgeixin. De moment, no n'hi ha cap, cosa que disgusta a alguns companys de l'oposició.

Deixant de banda aquestes petites anècdotes, que no tenen cap altra intenció que menysprear els projectes que suposen una millora qualitativa per a la població i la dignificació de la gent gran de Begues, vull re- conèixer la gran tasca duta a terme des de la Regidoria competent, ja que sense el seu esforç i il·lusió, amb el suport del PAM, això no s'hauria aconseguit.

Només falta triar-ne el nom, que es fa mitjançant un procés de participació ciutadana.

Benvingut el nou equipament!

Darrera actualització: 11.11.2022 | 11:43