Presentem la candidatura a l'alcaldia de Begues amb l'eurodiputada Diana Riba

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 08:55

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

Un Begues viu, just i verd. Aquest és l'horitzó que dibuixem des d'Esquerra Republicana per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Esquerra Republicana situa Begues com a punta de llança de la transformació republicana que defensa el partit: democràtica, social, feminista i ecologista.

Venim a fer les coses diferents. A transformar Begues després d'anys d'un model esgotat dels de sempre. Un model que sovint s'ha caracteritzat per una manca de projecte o per una visió a curt termini, governant en benefici d'uns pocs, gestionant amb opacitat o amb un model de poble que divideix en lloc de sumar.

Esquerra Republicana és "una eina útil al servei del país" i és un partit de "base municipalista". Per al 2023, fixem com a gran objectiu continuar creixent a l'Àrea Metropolitana de Barcelona per tal d'enfortir el projecte també a casa nostra, a Begues.

Necessitem una ciutadania beguetana apoderada que tingui espais d'interlocució directa amb el govern municipal, la participació de la qual no es limiti a uns pressupostos participatius d'aparador.

Per tot això, us convidem a l'acte de presentació de la candidatura el divendres, 10 de febrer, al bar de les Instal·lacions esportives municipals a les 19 h.

En l'acte hi participarà l'eurodiputada i portaveu d'ERC al Parlament Europeu, Diana Riba qui ens parlarà sobre la tasca feta a l'Eurocambra i, especialment, en la defensa del benestar social, el progrés econòmic i tota la lluita antirepressiva per resoldre el conflicte polític amb l'Estat a través d'un referèndum d'autodeterminació.

Escrivim el futur de Begues! Ens hi acompanyes?

Darrera actualització: 09.02.2023 | 17:50