Pressupostos Participatius de Begues 2021-2022

L’Ajuntament de Begues impulsa, per primera vegada, els pressupostos participatius per tal que la ciutadania pugui proposar, debatre i decidir en què invertir 50.000 euros del pressupost municipal 2021, a més de donar resposta al compromís assolit en el Programa d'Actuació Municipal (PAM) 2019-2023.

Els pressupostos participatius pretenen continuar avançant per fer de Begues un poble obert a la participació, al diàleg, a la col·laboració i a la transparència, sent el pressupost municipal l’eina més important que té l’Ajuntament per donar resposta a les necessitats del municipi i la seva ciutadania.

El dia 16 de setembre a les 18.30 h es realitzarà un taller amb tota la ciutadania, entitats i col·lectius, a l'Escorxador.

Es tracta de valorar, entre tots i totes, quines són les necessitats del poble i aportar solucions conjuntes. Cal inscripció prèvia per assistir al taller.

Per saber els termes i condicions dels Pressupostos Participatius i/o per saber com presentar les propostes, consulteu la plataforma Decidim Begues!.

Darrera actualització: 30.07.2021 | 16:32