Primer balanç

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 09:40

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

L’octubre del 2017 va renéixer Socialistes de Begues – PSC, un grup de dones i homes amb el compromís d’eixamplar els espais de la llibertat, lluitar contra totes les desigualtats i especialment la injustícia social, difondre l’ideal de la fraternitat i la solidaritat i aprofundir en el reformisme democràtic.

Durant 18 mesos vam estar als carrers i als barris explicant les nostres propostes i sobretot recollint les vostres inquietuds i preocupacions. Hem après i crescut amb vosaltres i al maig passat, gràcies a la confiança de la ciutadania de Begues, vam obtenir un regidor a l’Ajuntament.

A la Casa de la Vila sovint es fa retòrica, declaracions de principis, però també s’hi prenen decisions que ens afecten tots els dies. Darrerament hem vist com les ordenances fiscals per al 2020, pactades pel Govern de JxC amb ERC, recullen un augment generalitzat dels impostos locals i també de molts preus públics, sense que això impliqui una millora dels serveis municipals que rebrem.

No hem pogut conèixer cap novetat rellevant en l’atenció i el tracte a les persones menys afavorides, ni cap mesura destacable per a ajudar els nostres principals sectors econòmics, el comerç i la indústria, que aporten el 90 % del valor afegit que es genera a Begues. A hores d’ara, tampoc sabem res dels pressupostos per a l’any vinent, però ens temem que seran más de lo mismo. Mirarem de millorar-los perquè tenim traçat un camí clar: treballar cada dia pel benestar de tothom.

Estem en dies en què l’aparició del fred es compensa amb l’escalf de l’amor. No vull acabar aquestes línies sense desitjar-vos, en nom dels Socialistes de Begues – PSC, que la llum del Nadal us trobi en companyia de tota la gent que estimeu, família i amistats, i que l’any 2020 vingui ple d’il·lusions per complir i fites per assolir. Bones Festes!!

Darrera actualització: 18.12.2019 | 13:38