Projectes en benefici del poble

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 00:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Des del Govern municipal presentem el Programa d’Actuació Municipal (PAM) per al present mandat, el full de ruta de la legislatura, que recull els principals projectes que impulsarem al llarg d’aquests quatre anys.

Són prop d’un centenar de compromisos que condensen el programa electoral de Junts per Catalunya a les eleccions, un programa electoral que va rebre el suport majoritari de la ciutadania, que ens va fer la confiança d’esdevenir la força més votada. Es tracta, per tant, de propostes avalades per les beguetanes i els beguetans, que esdevenen un document de mínims sobre el qual basar la nostra feina al capdavant de l’Ajuntament.

I diem «de mínims» perquè segurament és impossible planificar avui tot el que el poble necessitarà durant quatre anys. El dia a dia requerirà noves accions que donin resposta als reptes que vagin sorgint. Precisament aquí és on es demostra la capacitat de gestió i de resposta d’un govern. En l’anterior mandat, per exemple, el PAM va sumar més del doble de nous projectes que no s’havien contemplat a l’inici de la legislatura però que van ser fruit de saber escoltar, detectar necessitats i posar en marxa actuacions per a donar-hi resposta.

I tot plegat, escoltant tothom i fent-vos partícips del procés, a través de qualsevol dels canals de participació que tenim actius i dels que arribaran. No en va, un dels nostres compromisos per a aquest mandat és posar en marxa el sistema de Pressupostos Participatius, de manera que una part de les inversions municipals vagin a parar a projectes escollits directament per la ciutadania en sistemes de proposta i votació col·lectives.

Ens comprometem a treballar aquest PAM fins al final, alhora que us podem assegurar que farem moltes més coses de les que s’hi recullen. Quatre anys donen per a molt, i a ganes de treballar no ens guanya ningú.

Darrera actualització: 11.10.2019 | 00:51