Queda't a casa!

Divendres, 3 d'abril de 2020 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Estem patint una crisi sanitària de gran magnitud. En el moment en què escrivim aquestes línies, ens trobem immersos en un Estat d’Alarma amb mesures preventives i de confinament vigents.

La crida a la ciutadania és clara: quedar-nos a casa. És la millor contribució que podem fer a nivell individual per a superar com a societat aquesta dura situació que ens ha tocat viure.

El poble està funcionant: des de l’Ajuntament i els serveis d’emergència, s’estan garantint totes les necessitats bàsiques i essencials de la població. Des d’aquestes línies, volem agrair el gran esforç que aquests dies estan fent la Policia Local, el sistema d’emergències, el personal del CAP Pou Torre i, en definitiva, tots/es les/els treballadors/es de l’Administració.

Des del Govern hem treballat des del primer moment per a implantar mesures d’atenció social i a la gent gran, establir prioritats d’actuació i assegurar l’atenció de primera necessitat a tota la ciutadania, garantint el servei d’àpats, assegurant les necessitats del dia a dia de col·lectius vulnerables i fomentant la socialització comunitària, encara que sigui en la distància.

Hem pres mesures econòmiques i fiscals suspenent les quotes dels serveis municipals i aturant tributs, per no agreujar les dificultats econòmiques d’aquests dies d’incertesa, i estem estudiant possibles noves accions en aquesta línia, sempre en el marc de les nostres competències.

Els serveis bàsics de Begues estan funcionant, però és a les mans de totes i tots nosaltres vetllar per no col·lapsar cap d’aquests serveis i fer possible el retorn a la normalitat al més aviat possible.

Ho superarem. Gràcies al nostre compromís col·lectiu, a la solidaritat beguetana i a la nostra capacitat de superació, ens en sortirem! Mentrestant, queda’t a casa!

Darrera actualització: 01.04.2020 | 11:14