Reafirmem-nos en la independència

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 10:00

CUP Begues (CUP)

Encetem un nou any, i aquest és un bon moment per a decidir quin camí triem entre l’estabilitat a l’Estat espanyol o un full de ruta de desobediència política, posant sobre la taula la independència i els drets socials.

A la CUP ho tenim clar: només avançarem si obliguem l’Estat espanyol a reconèixer Catalunya com a nació amb dret a independitzar-se de la resta de l’Estat. Per això no hem donat suport a la investidura de Pedro Sánchez. Hem lluitat molt aquests últims anys com perquè tot acabi en una millora autonòmica, inversions i pressupostos. El mandat de l’U d’Octubre suposava iniciar el camí per a assolir la independència, cap a un estat propi.

La defensa dels drets socials pren més importància que mai a casa nostra: no podem fer la política que fa l’Estat quan apuja les pensions només el 0,9 % alhora que manté la gestió privada de serveis socials, com es vol fer aquí amb la «llei Aragonès», ni enviar la policia perquè actuï amb brutalitat i violència en desnonaments i mobilitzacions pacífiques.

En l’àmbit local, vam començar l’any ballant sardanes l’1 de gener al mirador del Mur, tot i les dificultats posades des de l’Ajuntament de Begues.

Queden molts assumptes pendents: el projecte de millora urbanística del barri de la Rectoria, on cal incorporar els punts de vista dels veïns; un local adequat per a les entitats juvenils com el 6tres9 i l’Esplai URAKA; la millora en l’atenció a les persones grans, que no només depèn del nou centre de serveis; més transparència en la despesa de l’Ajuntament; més política d’habitatge social; les línies elèctriques...

Davant d’aquests i d’altres reptes futurs, cal organitzar-se i participar per a incidir en la política municipal. Per això, us esperem a les assemblees obertes i actes de la CUP de Begues!

Darrera actualització: 29.01.2020 | 12:38