Rebequeria i immaduresa davant la pitjor crisi

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Vivim moments de gran incertesa que requereixen una gestió d’alta complexitat. És el que intentem fer des del Govern municipal; amb encerts i errors, segur, però vetllant per la salut de tothom i intentant establir una normalitat en un moment de crisi excepcional. La ciutadania, més que mai, ens demana treballar plegats per afrontar aquesta crisi, empatia amb les veïnes i els veïns, no estratègies polítiques.

Però l’oposició prefereix posar pals a les rodes, sense respecte per la ciutadania que ha confiat de forma molt majoritària en aquest govern i en el dret de garantir una estabilitat per a fer realitat el full de ruta. I mentre diuen voler ajudar, el que fan és afegir més tensió a la situació actual, creant mala maror que gens ajuda al benestar de la població.

Ho van escenificar amb l’abandonament, prèviament pactat i en bloc, en el passat ple, una falta molt greu de responsabilitat pública, renunciant a les funcions de representació que la ciutadania ha dipositat en cada un d’ells.

No els agradaven els punts que sotmetíem a votació per garantir l’acció de govern i reforçar l’estructura de la corporació en un moment tan complicat. I, en comptes de debatre obertament, van preferir punxar per treure sang i acabar amb un «no m’agrada el que has dit, marxo». Doncs no, això no és ser constructiu, ni debatre amb rigor; això és un senyal d’immaduresa democràtica i d’inseguretat.

Qüestionen la legitimitat d’una majoria obtinguda de forma democràtica, i quan l’acció de govern no es decanta al gust de l’oposició, se l’ataca permanentment i de forma improcedent.

El nostre compromís amb el debat constructiu, educat i plural és ferm, i el continuarem vetllant pel benestar de les nostres veïnes i veïns.

Demanem a l’oposició que així ho faci, dins i també fora de la sala de plens.

Darrera actualització: 13.09.2020 | 21:23