Sempre al servei de Begues

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Es compleixen tres mesos de l’inici del nou mandat municipal i la reelecció de Mercè Esteve com a alcaldessa de Begues. Les eleccions del mes de maig van tornar a donar la victòria a Junts per Begues com a força política més votada. Gràcies per la confiança que vau dipositar en nosaltres.

Vam entomar el resultat com l’aval a la feina dels darrers anys i l’encàrrec a seguir treballant per Begues, a seguir apostant pel model de poble que sempre hem defensat: cohesionat, al servei de les persones, orgullós de si mateix, social i pròsper.

Les setmanes prèvies al Ple de constitució vam asseure’ns a parlar amb tots els partits que havien obtingut representació i que no havien menystingut públicament ni la victòria del nostre partit ni el respecte cap a les persones que ens van votar.

ERC va rebutjar fins i tot la possibilitat d'asseure's a negociar. El PSC es va mostrar obert al diàleg i, fruit d’aquelles converses, vam establir un pacte de govern, estable i de progrés, que deixa de banda les diferències en l'àmbit nacional i prioritza tots els punts de coincidència: el model de poble, els grans projectes en curs, les polítiques socials i de benestar...

Des que som al govern municipal de Begues, el nostre partit sempre ha sabut teixir aliances amb altres formacions polítiques amb un únic objectiu: treballar pel benestar col·lectiu. Per això afrontem aquest nou mandat amb la il·lusió de seguir fent avançar Begues i amb la voluntat d’integrar noves sensibilitats, noves maneres de fer i de ser. Una barreja d’experiència i de noves mirades que, sens dubte, serà molt positiva per al poble. Estem convençuts que tots plegats, govern i oposició, serem capaços d’afrontar aquest nou mandat amb respecte, compromís i responsa- bilitat. Com sempre, al servei de Begues.

Seguim!

Darrera actualització: 13.09.2023 | 14:57