Economia i Ocupació

Notícies

  • 11 de juny de 2024 Onze cerveseres de proximitat participaran dissabte a la Begues Beer Fest Begues Beer Fest 2024

    L’Ajuntament de Begues organitzarà a la plaça de l’Ateneu a partir de les 17 h una nova edició de l’anteriorment anomenada Fira de la cervesa artesana, on també hi haurà tres estands d’establiments de restauració i diverses actuacions musicals en directe.

  • 20 de maig de 2024 Ràdio Begues entrevista les cooperatives escolars del programa CuEmE Representants de la cooperativa Artes@ns de Begues, de l'Escola Sant Cristòfor, amb la seva tutora

    Els dimarts i dijous de maig, l'emissora municipal emetrà quatre programes dedicats a les cooperatives CooperArt i Artes@nsde Begues (de l'Escola Sant Cristòfor), i a Som CEM i Hand and Hart (del Col·legi Sant Lluís), que enguany participen al programa de foment de la cultura emprenedora a l'escola. Les cooperatives vendran els seus productes el 3 de juny al passeig de l'Església.

  • 14 de maig de 2024 Diumenge, a Begues se celebrarà NaturaMel, la fira de les abelles i la biodiversitat Imatge gràfica de NaturaMel

    De 10 a 14 h, a la plaça de l'Ateneu hi haurà una quinzena d'estands de productors i venedors de mel, d'arteans i de restauradors, a més de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local. També s'hi trobaran tallers per a totes les edats, animació infantil i, fins i tot, un tast de mels.

Activitats

Darrera actualització: 16.02.2024 | 20:19