Tot s'hi val, per fer oposició?

Divendres, 1 de març de 2024 a les 08:55

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Del 2019 al 2023, el PSC va estar a l'oposició perquè així ho va voler la ciutadania de Begues. I creiem que la nostra tasca va ser dura, exigent i, quan va caldre, fins i tot contundent. Però sempre respectant les persones i la lleialtat democràtica, i també amb rigor argumental.

Com a part de la meva feina com a únic regidor socialista vaig voler ser molt propositiu. Les actes del ple són un arxiu de mocions i preguntes del PSC, sempre adreçades a millorar coses de Begues que pensàvem que no anaven prou bé o a influir en l'acció de govern en allò que poguéssim. Vam defugir qualsevol sectarisme: el nostre vot es va basar sempre en el contingut de les propostes i mai en l'autoria. I, molt sovint, vam anar plegats amb ERC que, amb generositat, va compartir amb el PSC el lideratge de l'oposició, i això ens va fer aconseguir moltes coses.

Davant la gravíssima situació de la pandèmia, vam fer l'únic que al PSC sabem fer: posar els interessos del poble per damunt de tot. Ens vam posar a disposició del govern per a tot el que calgués, vam fer una crida a la unitat de les forces polítiques de Begues i vam oferir un conjunt de propostes concretes. A més, sense renunciar a expressar les nostres visions, vam donar suport al govern local en tot allò relacionat amb la COVID. Això és fer oposició responsable, això és fer polítiques útils. Davant la sequera, un problema molt seriós, el primer grup de l'oposició, ERC, ha optat per una línia que no ens permet reconèixer l'Esquerra amb qui vam col·laborar: una oposició destructiva, sense propostes i que sembla estar més pendent de la pròpera campanya electoral que dels interessos de Begues i les necessitats del poble. Tot s'hi val, per fer oposició? Nosaltres creiem, sincerament, que no.

Darrera actualització: 06.03.2024 | 11:59