Treballar per Begues?

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 00:00

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Al Ple Municipal es reuneixen els regidors, les regidores i l’alcaldessa, en teoria per fer propostes i decidir millores per a Begues. En la pràctica els plens poden esdevenir una mena de circ on cadascú fa el seu número; també és un lloc on es responen les preguntes de l’oposició amb al·lusions personals i un to irrespectuós; fins i tot pot passar que es demani a un regidor de l’oposició el perquè del seu vot a una proposta.

Llarg ordre del dia: 22 punts i 2 més per via urgent. D’ells, 9 de tràmit; 4 de funcionament intern de l’Ajuntament; 5 sobre temes relacionats amb el benestar de les beguetanes i els beguetans. La resta, mocions bàsicament retòriques, moltes sobre temes que no són competència municipal ni milloren res del vostre dia a dia.

Votem en contra de: la permanència a l’AMI ―no s’ha de gastar ni un euro públic per a promoure una idea de partit―; la moció de JxC-ERC sobre els refugiats, clarament polititzada, i la moció de la CUP sobre la Llei Aragonès, perquè encara està en debat al Parlament.

Votem a favor de: la moció sobre la declaració d’emergència climàtica a Begues; la revisió del padró; les festes locals, i la moció de BEC sobre els refugiats.

Preguntem sobre les mesures per a reduir l’incompliment de l’ordenança de convivència pel que fa a locals públics i soroll nocturn.

Demanem que es creï un museu d’arts i oficis tradicionals a Begues, i, juntament amb tota l’oposició, poder accedir a l’Ajuntament a treballar en les mateixes condicions que l’equip de govern.

Els Socialistes de Begues – PSC no juguem a veure qui és més insubmís o més d’esquerres, ni estem fent mèrits perquè ens facin diputats. Vam presentar a les eleccions municipals un programa per a millorar la vida de la gent i el nostre poble. I això és el que fem: treballar pensant només en el benestar de les beguetanes i els beguetans.

Darrera actualització: 11.10.2019 | 00:52