Treballem per assolir els objectius

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 08:55

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Comencem l'any recordant que vam tancar amb èxit els temes pendents del 2023. Destacaré que des de la Regidoria d'Igualtat es va organitzar la commemoració del 25N, amb una molt bona col·laboració del moviment feminista local. I des de la de Comerç vam posar fil a l'agulla a esdeveniments tan importants com la fira i la campanya de Nadal, que van concloure amb excel·lents resultats i gran participació.

El 2024 arrenca amb la baixada del 20% de la taxa de terrasses, que creiem que serà cabdal per impulsar el sector de la restauració, i l'ajudarà a acabar de remuntar les dificultats que arrossega des de la Covid. Pel que fa a l'àmbit del turisme, hem endegat diverses accions per fer valdre els atractius turístics del nostre poble i donar-los a conèixer, tant a la gent d'aquí com a un públic més ampli.

Tenim un diàleg fluid amb la comunitat educativa i amb el CAP i treballem perquè aquests serveis, essencials per la igualtat d'oportunitats i la qualitat de vida, tinguin el nivell que Begues mereix. I aviat veurà la llum el nou pla d'igualtat, que vam rebre avançat del govern anterior.

Finalment, en el terreny de la mobilitat, hem acabat més de 15 actuacions en diversos carrers, algunes iniciades el mandat anterior. Són treballs adreçats a pacificar el trànsit, complint així el nostre compromís amb una mobilitat més eficient, segura i sostenible. És un dels reptes que afronten les nostres societats i no és rellevant només a escala local, sinó global.

L'objectiu és, sobre els fonaments deixats per l'administració anterior, enfortir un Begues pròsper, acollidor, sostenible i a l'abast de tothom. Perquè som part d'un govern amb un programa de progrés i benestar i treballem per un futur millor.

Darrera actualització: 06.02.2024 | 13:24