Treballem per millorar la sanitat pública a Begues

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 08:55

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

El 2 de novembre la comissió de Salut del Parlament va aprovar, gairebé per unanimitat, una proposta del PSC de Begues. És una resolució que vam preparar quan estàvem a l’oposició i que demana al govern de la Generalitat un seguit de millores en els serveis del CAP de Begues: assegurar la cobertura pediàtrica els laborables en horari de matí i tarda, valorar l’ampliació dels horaris d’atenció primària, cobrir la vacant del quart metge de primària, tenir un vehicle del CatSalut per a desplaçaments, disposar d’una infermera més de salut comunitària i crear més grups de suport al ciutadà. Veurem si el govern d’ERC atén el que es va acordar.

La proposta la va defensar la nostra gent del Parlament, i durant la tramitació es van rebre diverses esmenes de Junts. Aquestes esmenes se’ns van consultar i vam fer que s’acceptessin perquè milloraven la resolució.

Aquest fet, que ens sembla molt rellevant, resumeix bé el nostre estil, la nostra manera de fer, a Begues i a fora. Si us heu demanat per què ens hem ficat en aquest embolic de la política, aquí teniu l’explicació. Primer, el més important és Begues. Tenim un compromís amb un projecte més gran, el projecte socialista, però l’aprofitem sobretot per mirar de millorar la vida de la gent de Begues. I segon, amb aquest objectiu prioritari no tenim límits a l’hora d’arribar a acords i pactar tot el que calgui amb tothom que vulgui.

Això és el que fem també ara que el PSC de Begues està al govern del nostre poble: buscar consensos, punts de trobada i polítiques compartides per fer més fàcil la vida a les nostres veïnes i veïns, sobretot a les persones que més ho necessiten. Recordant tot el que vam aconseguir quan érem a l’oposició, penseu en tot el que podrem fer per Begues ara, des del govern.

 

 

Darrera actualització: 14.11.2023 | 13:03