Un bon pressupost municipal

Divendres, 4 de febrer de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Sí. El pressupost 2022 de l’Ajuntament de Begues és un bon pressupost. Perquè garanteix el funcionament de l’administració i dels serveis municipals i perquè dona compliment als compromisos que vam assolir amb la ciutadania, ajustant-se a les necessitats de cada moment.

Els comptes amb els quals afrontarem aquest any presenten una capacitat transformadora i de creixement, sense incrementar la pressió fiscal sobre les famílies de Begues. Ja ho vam dir i així serà: enguany es congelen l’IBI i les principals taxes socials, comercials i de serveis.

Des de l’equip de govern, doblarem esforços per ampliar encara més les fonts de finançament extern. Gràcies a aquests esforços Begues rep d’altres administracions importants subvencions que reverteixen en millors instal·lacions i serveis.

Ajudes i recursos que, d’altra manera, anirien a parar a altres llocs.

A Begues tenim sempre projectes a punt i, quan s’obre una nova línia de finançament, mirem quin d’ells hi encaixa millor i el presentem. D’aquesta manera hem aconseguit fer realitat al poble moltes actuacions en àmbits com urbanisme, atenció social, cultura, equipaments, via pública, etc.

El pressupost de 2022 manté l’eix social en primer terme i dona protagonisme a les polítiques de sostenibilitat i territori. Volem encarar l’etapa postpandèmia amb tota la força possible i amb una mirada llarga de futur.

Hem portat a aprovació un bon pressupost que, evidentment, respon al projecte que defensem des de Junts per Catalunya, tot dibuixant un model de poble al servei de tothom. Agraïm el suport rebut a aquests comptes, alhora que lamentem que -tot i reconèixer en veu baixa les seves bondats- no totes les forces de l’oposició hagin volgut fer-lo seu. Un pressupost al servei de tots i totes, un pressupost per a tots i totes.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 17:15