Un estiu ple de reptes que necessiten de la nostra col·laboració

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Som davant d’un estiu ple de reptes per al nostre poble, que necessiten de la implicació de tothom. Començant per no abaixar la guàrdia en la lluita contra la covid-19. El ritme de vacunació és bo, però ha de seguir creixent. La vacuna és el millor remei contra l’augment de casos de les últimes setmanes, especialment en joves. A ells i elles ens volem adreçar, demanant compromís, responsabilitat i empatia per frenar la pandèmia. Ajudeu-nos a no fer passes enrere, per vosaltres i per la vostra família.

Mantenir-nos alerta front els contagis ha de ser compatible amb poder retrobar-nos amb la cultura i el lleure aquest estiu. És temps de casals, de piscina, de Festa Major, de trobades amb els amics i de parar la fresca. Recuperem l’espai públic amb precaució, però amb la il·lusió que Begues sempre ha tingut per sortir al carrer i fer de l’estiu una de les èpoques més vitals de l’any.

Un estiu que necessita també de la nostra precaució front l’elevat risc d’incendis que amenaça enguany el país. El nostre civisme i el compli- ment de les normes en les activitats a la natura són claus per evitar danys irreparables. Evitem les conductes de risc.

Aquest també és un estiu en què l’Ajuntament ens convida a començar a pensar quins projectes d’inversió calen al poble. Al setembre serem convocats a participar dels primers pressupostos participatius municipals, i aquestes setmanes ens poden servir per començar a definir les nostres propostes.

Mentre no hi arribem, les inversions ja contemplades segueixen executant-se, com és el cas de les obres de la pista de Torrelles, tan necessàries, tan esperades. L’estiu és el moment en què cal fer-les, perquè estiguin enllestides a l’inici del nou curs escolar.

Fins que aquest no arribi, que tingueu una bona Festa Major i gaudiu de l’estiu a Begues

Darrera actualització: 16.07.2021 | 17:00