Un govern compromès i eficient

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Comencem un nou curs polític i fem els primers passos d’aquest nou mandat municipal. Per davant, nous horitzons, en els àmbits local i nacional. Per afrontar els nous reptes, el passat juliol vam presentar la nova estructura i funcions del Govern municipal, una organització agrupada en àrees, reflex de les prioritats polítiques que volem posar de manifest en aquesta nova legislatura.

Les polítiques urbanístiques, d’habitatge i d’espai públic tenen un nexe comú: la sostenibilitat. Entenem la preservació del medi ambient des d’un punt de vista global i volem impregnar totes les nostres actuacions d’aquest patró de sostenibilitat i eficiència.

Una nova estructura per a les polítiques adreçades a les persones —amb el benestar de tots els col·lectius en el nostre punt de mira—, així com en l’àmbit de les polítiques de participació, transparència i administració electrònica. Treballem per un govern obert i per tota una administració oberta.

La promoció local, estructurada al voltant del desenvolupament econòmic: comerç, restauració, turisme i patrimoni. Posem en valor allò que ens identifica i projectem-ho.

I sí, un govern que es continua ocupant i preocupant de les dones!, un govern paritari (3 regidors i 3 regidores) que neix d’unes llistes paritàries per a impulsar polítiques feministes i treballar per assolir noves cotes d’igualtat. Aspirem a la igualtat entre dones i homes, a la igualtat del conjunt de la ciutadania, amb les diferències que ens fan únics però iguals en drets i deures.

Treballant pel benestar de Begues i per avançar cap a la plena llibertat de Catalunya, sense deixar de pensar ni un moment en els nostres presos i preses polítics, i confiats que tots sabrem estar a l’alçada dels reptes que haurà d’afrontar el país. Bona Diada Nacional i feliç arrencada, Begues!

Darrera actualització: 18.09.2019 | 21:41