Un govern que escolta, actua i compleix els seus compromisos

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Escoltar, estudiar, explicar i actuar. Aquesta és la nostra premissa al capdavant del govern. I és sorprenent com determinats discursos de l'oposició van plens de mentides.

Ja n'hi ha prou de demagògia, de bastons a les rodes. Posant entrebancs al trasllat de la línia d'alta tensió, als habitatges de l'Escorxador, les millores al poliesportiu o l'ampliació de la Zona Esportiva. Fake news constants per les xarxes socials i falsedats sobre les obres de millora al carrer Jaume Petit o Ferran Muñoz, on el veïnat ens demanava voreres amb més espai i més segures, complint els criteris d'accessibilitat. O les actuacions al carrer Joan Maragall, en resposta a les demandes veïnals per pacificar el trànsit.

Algú creu de debò que els projectes que duem a terme es fan de manera improvisada? Sense haver recollit les demandes de la ciutadania? Sense haver estudiat les diferents opcions i sense tenir l'aval dels serveis tècnics municipals?

Els projectes que impulsem responen a necessitats concretes que ens transmeten els veïns i les veïnes, els comerços, les entitats... Treballem per donar resposta a allò que ens demaneu vosaltres, i amb els recursos de què disposem intentem millorar tots els serveis i comoditats del poble, apostem per solucions reals, tangibles i viables.

Entenem que allò que fem no agradi a alguns, però intentem ser un govern que escolta i actua i que vol complir els seus compromisos. Sempre hem volgut estar al costat de la ciutadania i no fer promeses que no poguessin complir, malgrat els bastons a les rodes.

Permeteu-nos un consell per les setmanes que vindran: contrasteu allò que us diguin, pregunteu-nos el que calgui i no us deixeu emportar pel corrent d'aire. La porta està oberta... Seguim, tenim molta feina a fer per Begues!

Darrera actualització: 09.02.2023 | 17:53