Un nou curs ple de canvis, compromís i il·lusió!

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 08:55

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

Comencem un nou curs polític marcat per les novetats del curs escolar, les obres de la reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró i la 15a Mostra d'Entitats de Begues.

En primer lloc, des del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya continuem transformant el país per garantir la igualtat d'oportunitats. Sempre posant l'alumnat al centre. Perquè l'educació és la pedra angular que ens fa avançar com a societat, treballem per un model educatiu més just, equitatiu, de qualitat i en català. Encetem un curs ple de canvis amb l'infantil dos anys gratuït a la Llar d'Infants El Guinyol; reducció de ràtios a Infantil tres anys; l'avançament del calendari escolar; un currículum més competencial; i sense mesures covid.

En segon lloc, han començat les obres de la reurbanització de l'avinguda Torres Vilaró, l'antiga carretera del centre del poble, per tal de convertir-la en una zona 30 amb carril bici i espais generosos pels vianants. Però cal garantir que aquesta vegada no hi hagi vicis ocults com els esvorancs del tram del Camí Ral; assegurar que el nou carrer no quedi inundat durant les fortes pluges; i actualitzar i aprovar oficialment el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Begues, eina indispensable per a planificar el sentit de circulació dels vehicles pel municipi i foment estratègic de la mobilitat sostenible (a peu, en bicicleta i en transport públic). I, en darrer lloc, el diumenge 25 de setembre al passeig de l'Església se celebrarà la 15a Mostra d'Entitats, espai de trobada de tota l'oferta cultural i esportiva de les associacions, fundacions i clubs beguetans que cal saber difondre, voler acompanyar, escoltar amb cura i promoure les seves iniciatives. Apunteu-vos-ho a la vostra agenda. No us ho podeu perdre!

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:28