Un PAM al servei de tots els beguetans i beguetanes

Divendres, 1 de març de 2024 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Des del govern municipal hem donat forma al Programa d'Actuació Municipal (PAM) per al mandat 2023-2027. Es tracta de 88 projectes que recullen el gruix de les propostes que Junts per Begues portà- vem al programa electoral a les passades eleccions municipals.

Volem agrair als nostres socis de govern la bona entesa que hem sigut capaços de teixir a l'hora de donar forma al PAM, incorporant el bo i millor de cada una de les formacions. Un cop més, evidenciem la capacitat de treballar des de la confiança i la col·laboració, com fem cada dia en la nostra acció de govern.

Aquest és un PAM ambiciós que evidencia el model de poble que defensem i que pensa en tothom. Un programa que permet donar continuïtat a molts dels projectes que ja vam iniciar el mandat passat: la retirada de la línia d'alta tensió, l'aposta per l'habitatge públic, la transformació de la Zona Esportiva... Un PAM de grans projectes transformadors, però també de compromisos de menor magnitud que donen resposta a les necessitats del dia a dia, a la millora de la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes.

Un PAM que fa front als principals reptes actuals, com l'emergència climàtica o l'atenció social, amb la vista posada en la voluntat de continuar fent un poble cada dia millor, amb espais públics de qua- litat i serveis municipals de primer ordre. Propostes per a la infància, el jovent, les famílies i les persones grans, basades en la gestió eficient dels recursos municipals.

L'anterior mandat vam assolir un grau de compliment del PAM del 91% (malgrat els entrebancs de la pandèmia i dificultats econòmiques). Treballem ja de valent per assolir els reptes d'aquest PAM, fent possible aquest compromís de progrés i benestar per a Begues.

Darrera actualització: 06.03.2024 | 11:59