Un petit balanç de l'any en curs

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 08:40

CUP Begues (CUP)

La política local sembla sovint un partit de tenis, amb continus retrets que deriven en "i tu més". L'origen el trobem, habitualment, en la política de fets consumats i la falta de diàleg del govern municipal. Malgrat aquest escenari, des de la CUP anem avançant i volem aprofitar aquest espai per fer balanç de la feina feta els últims dotze mesos, tant a través de la nostra regidora com amb l'impuls de debats polítics públics.

Hem defensat la llengua en una moció presentada com homenatge a l'escriptor valencià Enric Valor i Vives; hem defensat el dret a l'habitatge amb una moció per la creació d'un registre d'habitatges buits i amb precs i preguntes sobre els desnonaments patits a Begues.

Hem fet al·legacions als pressupostos del 2022, així com al projecte d'urbanització de l'Escorxador i de Torres Vilaró. El nostre rebuig a la violència de gènere i la nostra defensa del dret a l'avortament en el sistema sanitari públic van ser recollides també en sengles mocions.

No hem oblidat tampoc la lluita per un Begues més verd, amb la moció per la reducció de residus a través del porta a porta i criticant la falta d'actualització dels plans d'emergència municipals, més urgents encara arran de l'increment de temperatures i risc d'incendis estiuencs.

També han estat importants actes i xerrades, com ara la presentació del llibre sobre l'AMNISTIA amb la diputada Mireia Vehí o l'acte de suport a la ILP per la Regularització Ja!

Finalment, amb la campanya "Diners al Carrer" vam finançar quatre projectes socials demanats per col·lectius de Begues.

De tota manera, no ocultem les nostres limitacions: som una assemblea amb empenta però formada per militants no professionals de la política. Per això us convidem a sumar-vos-hi, si compartiu els nostres objectius.

Bona Festa Major i bon estiu!

Darrera actualització: 12.07.2022 | 14:04