Un plaer i un gran orgull haver treballat per Begues

Divendres, 24 de març de 2023 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

Aquest és l'últim article i no voldria deixar d'agrair l'ampli suport que he rebut de la gent. La meva tasca sempre ha estat treballar en positiu, i mai entrant al joc dels que tenen com a únic objectiu desprestigiar persones com l'alcaldessa. La meva aportació durant aquesta legislatura ha estat sempre pensant en el que era millor per Begues, amb una absoluta vocació de servei públic.

Em sento molt orgullosa d'haver ajudat a aconseguir la realitat dels grans projectes d'aquesta legislatura tan complexa, perquè ha estat una legislatura de dos anys, no de quatre, que quedi ben clar.

El desplaçament de les línies elèctriques sempre ha estat un dels principals objectius (que amb un tripartit no tiraran endavant) i la posada en marxa del centre La Vinya, també.

No voldria deixar de dir que els nous habitatges de protecció oficial es construiran, no gràcies al Govern de la Generalitat per molt que ens ho vulguin fer creure, sinó a la gran tasca feta pel govern municipal, que ha picat pedra. La signatura del conveni dels habitatges estava aturada des d'octubre per la Generalitat amb el control d'ER i, oh, casualitat, just abans de les municipals donen el vistiplau. Estratègia municipalista lletja.

El projecte actual ha de continuar per poder culminar tot allò que la covid i la Generalitat o l'Estat ha aturat i endegar els nous projectes previstos. Begues té una gent fantàstica i no es mereix que els objectius personals d'alguns, capaços de fer aliances antinaturals per tal d'aconseguir la cadireta, desfacin tota la feina feta.

Ho dic de forma clara: hi ha tripartit a la vista (o de quatre), perquè l'ambició personal i els egos són massa grans i perden de vista la seva responsabilitat política amb i per la gent de Begues.

Un plaer i gran orgull haver treballat per Begues!

Darrera actualització: 21.03.2023 | 13:19