Un servei de primera per a la nostra gent gran

Divendres, 11 de novembre de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Han estat molts anys de feina, però ja podem dir que el centre de serveis a les persones grans ja és una realitat. Aquest mes ha començat a funcionar la primera residència pública de Begues i les persones que ja l’han pogut visitar ens han traslladat l’admiració per la qualitat de l’edifici i pel model d’atenció que oferirà.

Un equipament públic, gestionat de forma pública i regit pel mateix preu per plaça que estipula la Generalitat per al conjunt de places públiques residencials de Catalunya.

Ens omple de satisfacció haver aconseguit fer realitat un projecte tan desitjat al poble, i haver-ho fet contra el pronòstic d’alguns que s’han preocupat més per trobar tres peus al gat que per donar suport al que esdevé un autèntic projecte de poble. Sort de l’escalf que hem rebut de la ciutadania en tot aquest temps, encoratjant-nos a seguir endavant i mostrant la il·lusió perquè el projecte acabés sent una realitat.

Ara només falta que el nou Departament de Drets Socials compleixi els acords assolits amb l’anterior equip de la conselleria i que arribin aviat les places públiques de la residència i el conveni per al centre d’atenció diürna. Estem convençuts que els canvis en el govern de la Generalitat no suposaran cap pèrdua respecte a tot allò que hem treballat conjuntament aquests darrers mesos.

A l’espera que la Generalitat consigni les places públiques, des de l’Ajuntament doblem l’esforç de posada en marxa del servei i oferirem una bonificació de 250 euros mensuals per persona per complementar les ajudes de dependència que cada usuari ja rebi de la Generalitat. El retard d’altres administracions no serà un entrebanc per a que les nostres persones grans puguin accedir al servei. Així doncs, gaudiu del nou equipament i feu-lo vostre. És al servei de la nostra gent gran!

Darrera actualització: 09.11.2022 | 15:07