Un servei públic gestionat de forma pública

Divendres, 2 d'abril de 2021 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

El Centre de Prestació de Serveis a la Gent Gran afronta el final de les obres i es prepara per a les següents fases abans de la posada en funcionament d’aquest servei tan necessari per al nostre poble.

En el Pressupost d’enguany, l’Ajuntament ja ha incorporat una partida de 125.000 € per al finançament del servei, mentre es treballa en l’adequació de l’equipament interior. Seguint les passes que marquen els protocols, hem sol·licitat a la Conselleria d’Afers Socials l’alta del centre com a servei d’atenció social i hem intensificat els contactes per a obtenir el finançament de la Generalitat per a dotar el centre de places públiques. No dubteu que treballarem perquè siguin les màximes possibles.

Per a la seva posada en marxa, apostem per una gestió 100 % pública, com manifestem des de fa anys. L’única entitat pública especialitzada en la gestió d’equipaments d’aquest àmbit que existeix a Catalunya és Sumar. El seu projecte compleix els requisits de servei sol·licitats i va ser avalat per auditories tècniques i econòmiques externes.

Aquest model permetrà garantir el caràcter públic de l’equipament, posant el benestar de la gent gran de Begues com a primer objectiu.

Per això sorprèn que partits que fan bandera de preservar els serveis públics critiquin aquesta aposta tan clara de gestió pública. O es tracta només de dur la contrària per sobre del benestar de la nostra gent gran?

Només hi trobem una possible explicació: potser la frustració que els provoca que hagi estat aquest govern el que hagi fet possible el projecte (com tants d’altres al poble) mentre intenten permanentment desviar l’atenció amb excuses, sense aportar cap proposta tangible.

Doncs, per molt que inquieti algunes, la voluntat de Junts segueix sent complir amb els seus compromisos i donar resposta a les necessitats de Begues.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:54