Una crida a la unitat

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Hem fet una crida a la unitat de tots els partits per afrontar el futur de Begues quan acabi l’Estat d’Alarma decretat amb motiu de la COVID-19. L’impacte de la pandèmia ha estat terrible arreu i també a Begues. Hi ha hagut veïnes i veïns afectats en la seva salut i hem sofert pèrdues humanes irreparables per les quals expressem el nostre condol. També han estat greument afectats els sectors econòmics de Begues.

Quan tot això passi Begues serà diferent. Caldrà que tots els partits encapçalem el nostre poble en el camí del retorn a la normalitat. Hem de saber transmetre ànim i confiança en el futur i trobar vies i polítiques per a la recuperació del nostre teixit social, econòmic i productiu amb solidaritat i justícia social, i amb l’ocupació i el benestar com a prioritats.

Des de mitjan març ens vam posar, òbviament, a disposició del Govern local per a tot el que calgués. Ara cal aprofundir en el compromís al servei de la ciutadania de Begues. Toca deixar de banda objectius de partit i pensar polítiques unitàries per a pal·liar ràpidament les conseqüències de la pandèmia a Begues, assumint conjuntament l’esforç i els costos polítics de tirar-les endavant.

Demanem a tothom afrontar el futur amb unitat en tres reptes prioritaris: primer, retornar a la normalitat els serveis municipals; segon, ajudar i donar tant suport com calgui a les famílies i persones directament afectades per la COVID-19, i tercer, fomentar la recuperació i l’enfortiment de l’activitat econòmica, perquè costa molt més afavorir la creació de noves activitats que ajudar a remuntar les que ja existeixen.

No proposem cap fórmula política per a fer real aquest esperit d’unitat. Només hem presentat als altres partits de Begues un conjunt de mesures com a punt de partida per a aquesta nova etapa. Ara, a Begues, cal unitat.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 13:07