Una mentida repetida com un mantra no es converteix en veritat

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

L'oposició parla de l'actitud per part de l'equip de govern i d'aquesta regidora no adscrita. No són capaços de fer autocrítica i, com que no hi ha arguments polítics que avalin el seu veritable objectiu, repeteixen com un mantra que hi ha faltes de respecte. No és cert.

L'objectiu de l'oposició no és fer les seves polítiques, sinó fer caure el govern de Junts. I és que, a hores d'ara, ja és tan evident que fins i tot arribo a pensar que ja tenen un pacte acordat de cara a les properes eleccions, d'anar tots a una, un cop sapiguem els resultats.

M'agradaria saber si un votant d'ER vol pactes amb CS, o que la CUP pacti amb el PSC. Hi ha una aliança real de PSC-ER-CUP-BEC. És el que volen els seus votants?

Exerceixo un dret i m'acusen de trencar la força de l'oposició, però: l'objectiu dels regidors era fer força per tombar l'equip de govern o bé era fer el seu projecte?

L'aprovació dels pressupostos ha estat l'últim, sobretot pel desviament de les línies elèctriques. PSC va dir que volien votar partides per separat; doncs no, no es pot; Cs va dir que l'Ajuntament tenia les arques buides, i no és cert; i BEC va dir que es corria el perill que l'AMB presentés un contenciós judicial contra l'Ajuntament; tampoc no és cert. La CUP considera que els diners de les línies elèctriques s'han de destinar a altres coses i ER segueix amb la seva consulta popular.

Per responsabilitat política. Junts va obtenir 6 regidors i jo no comparteixo res del que fa BEC, ni PSC, ni Cs i això ho tinc clar. Crec que ER s'ha alineat massa amb BEC, com passa al Congrés i a la Generalitat. Per tant, l'exercici legítim del meu dret és per responsabilitat política, i si no comparteixo el que fan els companys de l'oposició, ho dic. Repetir mentides no les fan veritats. Jo defenso el mandat de l'1O.

Darrera actualització: 09.02.2023 | 17:54