Una nova etapa

Divendres, 24 de març de 2023 a les 08:40

CUP Begues (CUP)

Aquest serà l'últim article de la legislatura que va començar el 2019, el primer cop que ens presentàvem a les eleccions municipals. Les persones que participem en l'assemblea de la CUP de Begues mai ens havíem sentit tan ben representades i alhora protagonistes de la política municipal.

Des d'aquest espai del Butlletí municipal, limitat a 1800 caràcters, hem intentat oferir a tota la ciutadania de Begues una visió crítica del moment viscut a Catalunya després del referèndum de l'1 d'octubre, la posterior repressió i l'afebliment de la unitat independentista, així com la tornada a l'autonomisme del govern de la Generalitat.

A l'Ajuntament hem presentat mocions, precs i al·legacions, fruit del treball d'un grup petit de persones del poble. Hem realitzat més de 15 actes entre assemblees obertes i xerrades a la plaça Camilo Riu, al passeig de l'Església, al Centre Cívic o a l'Escorxador amb l'objectiu de treure la política de l'Ajuntament al carrer. Menció a part mereix "Diners al carrer", un projecte del qual ens sentim molt orgulloses, a través del qual els diners rebuts per la regidora han retornat al poble.

Hem editat La Pedra que es Mou (https://cup-begues.blogspot.com/) i hem muntat carpes informatives i parades de llibres cada Sant Jordi. Així, hem mostrat que podem fer política des de les institucions, sense dedicar-nos-hi professionalment, perquè com deia en Joan Fuster: "Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres".

Per acabar, volem agrair a totes les persones que ens han fet costat i a les que, amb les seves crítiques, ens han ajudat a fer-ho millor.

El pròxim 28 de maig ens tornarem a presentar a les eleccions municipals amb l'esperança d'avançar cap a una societat més justa, feminista i sostenible per al nostre poble i el nostre país.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 13:29