Procés participatiu 5è Fòrum Educatiu de Begues

El Projecte Educatiu de Begues (PEB) és sobretot una eina de participació ciutadana, per la qual cosa periòdicament es convoca la ciutadania a participar sobre un tema que el Grup Impulsor del PEB proposa. Al llarg del temps de vida del PEB s’han convocat quatre fòrums dels quals han sorgit diferents projectes com: Ràdio Begues, el Consell d’Infants, la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i els camins escolars segurs, entre altres. Ara se'n convoca el cinquè amb el títol Hi som a temps? Begues fa front al canvi climàtic.

Els objectius d'aquest cinquè Fòrum són:

  • Conscienciar la població de Begues sobre la problemàtica del canvi climàtic.
  • Potenciar accions educatives de millora de la protecció del medi ambient.
  • Promoure accions que ajudin a la població de Begues a introduir canvis al seu abast per fer front al canvi climàtic.
  • Generar sinergies entre els diferents sectors de la població per introduir canvis en els àmbits d’actuació i afavorir, d’aquesta manera, la protecció del medi ambient.

El Fòrum va destinat a totes les per persones majors de 16 anys. Els nois i noies de 10 a 12 anys hi podran participar a través del Consell d’infants.

El Fòrum consta de sis fases que es poden consultar a la plataforma Begues Decidim! i la primera de les quals és una enquesta per conèixer quines són les preocupacions de la ciutadania respecte al canvi climàtic. El procés culminarà al maig del 2022 amb l'elaboració de les conclusions.

 

Darrera actualització: 01.08.2023 | 13:10