Procés participatiu Amb la teva veu

Procés participatiu per a joves empadronats a Begues d'entre 14 i 29 anys per conèixer quines són les seves necessitats i demandes amb la finalitat de saber com han de ser les activitats de lleure i oci en el nostre municipi i la definició d'espais juvenils i els seus usos.

Aquest procés vol donar resposta a actuacions ja previstes en el Pla Local de Joventut de Begues i en el Pla d'Actuació Municipal 2019-2023 amb l'objectiu d'identificar quines són les aspiracions, demandes i necessitats dels diferents col·lectius juvenils en relació a la programació d'activitats i la definició d'espais juvenils i els seus usos.

Per dur-ho a terme, aquest procés té 3 fases participatives:

  • 1a fase: Consisteix en una enquesta dirigida als i les joves d'entre 14 i 29 anys per conèixer quins són els hàbits de lleure, consum i participació sociocultural.
  • 2a fase: On es crearan diversos grups de debat per poder aprofundir més en les demandes i necessitats detectades en l'anterior fase i poder debatre propostes d'actuació.
  • 3a fase: Finalment es farà un retorn i difusió a les persones participants en el procés amb els resultats del procés.

Si tens entre 14 i 29 anys, participa-hi! Volem conèixer la teva opinió per projectar un Begues millor per a tu. 

Aquest procés de participació es vehicula a través de la plataforma Decidim Begues. Les persones joves de menys de 16 anys, al no poder-se registrar a la plataforma Decidim-Begues se'ls facilitarà l'enquesta en els centres d'ensenyament del municipi.

Per a més informació o participar de forma més activa en aquest procés, contacta amb el Punt Jove Begues:

  • Envia’ns un correu electrònic a begues.joventut@begues.cat indicant el teu nom i cognoms i allò que vols proposar.
  • O envia’ns un missatge de whatsapp al 659 98 61 93
Darrera actualització: 08.03.2021 | 18:44