L'Espai Nou de la gent gran reprèn les activitats presencials

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 09:00

El servei municipal adreçat a la gent gran del poble presenta cursos i tallers emmarcats en cinc àmbits temàtics, a més de tornar a engegar les caminades de marxa nòrdica.

L'Espai Nou segueix recuperant progressivament el ritme d'activitat que la pandèmia va estroncar. El servei municipal que promou el benestar de la gent gran de Begues ha posat en marxa una nova temporada de cursos i tallers adreçats a les persones majors de 60 anys empadronades al municipi.

Aquestes activitats estan emmarcades en cinc grans àrees temàtiques: de memòria i formatives (tertúlies artístiques o audicions musicals comentades -foto-), físiques i de coordinació (música en moviment o gimnàstica), de salut (musicoteràpia o relaxació), sobre noves tecnologies (ús de mòbil i aplicacions), i lúdiques (jocs de cartes o danses).

A més, aquest mes s'han reprès les caminades de marxa nòrdica pels voltants de Begues. La següent està programada per divendres de la setmana vinent (22 d'octubre), i la resta previstes per a aquest any seran el 12 de novembre i el 3 de desembre.

Per a aquestes o altra informació sobre les activitats de l'Espai Nou, visiteu el web del servei.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 22:11