Atenció a la salut mental

AVÍS IMPORTANT

A causa de la crisi sanitària de la covid-19, els serveis, horaris i condicions d'accés d'aquest servei poden no correspondre's amb els descrits a continuació. Per a informació actualitzada, contacteu directament amb el servei. Gràcies i disculpeu les molèsties.


El servei d'atenció a la salut mental atén i ofereix suport  a les famílies  amb necessitats específiques en l'àmbit de la salut mental, que poden arribar a necessitar informació, orientació, suport, coordinació, etc. Es presta conjuntament amb l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Baix Llobregat, una entitat que va néixer amb la voluntat d’oferir suport a persones amb problemàtiques mentals.

L’objectiu principal és l’atenció i assessorament a les famílies de les persones que pateixen una malaltia mental residents al Baix Llobregat, així com la defensa, promoció, desenvolupament del seus drets i també l’assessorament dels seus familiars. Es duen a terme activitats com: despatx obert, formació a les famílies, Club Social, assessorament jurídic o oficina tècnica laboral.

Quin cost té:

L'accés al servei és gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Tota aquella persona empadronada a Begues

Oficina de Serveis Socials

Carrer Major, 14 - 08859 Begues - Barcelona
Telèfon:93 639 21 71
Adreça electrònica: begues@begues.cat
Horari:  
Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9 a 14h. Dimecres a la tarda, de 15 a 19h (cal cita prèvia).
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 14.04.2021 | 14:04