Eva Maria Garrigosa, de Viladecans, guanya l'11è Premi Delta

Dimarts, 5 de d’abril de 2022 a les 09:00

L'escriptora, que treballa com a professora de secundària en un institut de Cornellà, s'imposa en el certamen literai amb l'obra 'L'abocador', on relata les històries de tres dones amb situacions que gairebé les fan caure en la desesperació.

Eva Maria Garrigosa Sola és la guanyadora de l'onzena edició del Premi Literari Delta, un guardó convocat per una quinzena d'ajuntaments de la comarca (com el de Begues) i el Consell Comarcal del Baix Llobregat per reconèixer la literatura realitzada per dones.

Garrigosa, que viu a Viladecans i treballa com a professora en un institut de secundària de Cornellà de Llobregat, ha guanyat el Premi Delta amb l'obra L'abocador, on relata tres històries de tres dones en unes situacions personals que estan a punt de fer-les caure en la desesperació.

La presentació de l'obra guanyadora de l'onzena edició del Premi Delta tindrà lloc el 21 d'abril, a les 17.30 h, al Parc de Torreblanca, a Sant Just Desvern. L'acte comptarà amb la intervenció de l'escriptora i crítica literària Anna Caballé, autora premiada per les biografies de Concepción Arenal i de Carmen Laforet.

Molt més que un premi literari

El Premi Literari Delta va néixer el 2011 com un esforç de diversos ajuntaments de la comarca amb l'objectiu d'empoderar les dones escriptores, visibilitzar-les i oferir l'oportunitat a les noves creadores de donar a conèixer la seva obra.

A més, també es realitzen tallers d'escriptura per a dones a tots els municipis participants, espais d'expressió, de socialització, de creació i d'aprenentatge que les encoratgen a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura.

Darrera actualització: 05.04.2022 | 09:01