Serveis a les persones

Notícies

  • 3 de febrer de 2023 El carrer Joan Maragall passarà a ser d'un sol sentit de la circulació Un moment de la trobada entre l'Ajuntament i el veïnat

    La mesura, reclamada pel veïnat del barri, té per objectiu pacificar el trànsit de la zona. Serà el punt de partida d'altres intervencions per millorar la mobilitat i la seguretat a la zona.

  • 2 de febrer de 2023 Aprovació definitiva del pressupost municipal 2023 Un moment del Ple del 31 de gener del 2023

    El plenari municipal també va aprovar el conveni de cessió d'ús de la coberta de l'edifici La Nau a l'AMB per a la futura instal·lació de plaques fotovoltaiques, així com la bonificació de l'Impost de Construccions per a les obres executades mitjançant el programa d'Arranjaments de la Diputació de Barcelona.

  • 1 de febrer de 2023 L'any passat, a Begues es van recollir amb el Claki 2.704 litres d'oli usat Sistema de recollida del Claki

    La xifra, lleugerament inferior a la del 2021, equival a 43 piscines olímpiques plenes d'aigua que s'ha evitat contaminar amb l'oli recollit a la Deixalleria Municipal, el Centre Cívic El Roure, l'Escola Sant Cristòfor i la Llar d'Infants El Guinyol.

Activitats

Darrera actualització: 26.07.2019 | 21:42