Qualitat de l'aire

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 00:00

Informació relativa a la qualitat de l'aire a l'àrea metropolitana de Barcelona, així com dades d'interès per afrontar possibles episodis d'alta contaminació. 

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, coordina el Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire Horitzó 2020, en el marc de la Taula per la Qualitat de l'Aire de la Conurbació de Barcelona. Entre les seves funcions hi ha l'avís i declaració d'episodi ambiental per alta contaminació.

La declaració d'aquests episodis implica la comunicació d'una sèrie d'avisos i consells a la població, així com l'activació de determinades restriccions de trànsit, que poden afectar els hàbits de mobilitat de la ciutadania de pobles que, com Begues, formen part de la conurbació barcelonina. 

En aquest enllaç trobareu informació relativa a la qualitat de l'aire a l'àrea metropolitana de Barcelona, així com dades d'interès per afrontar possibles episodis d'alta contaminació. En cas d'activació de mesures excepcionals, aquestes es comuniquen a la població a través dels canals de comunicació habituals. 

Darrera actualització: 08.07.2019 | 21:17