A punt una nova jornada d'activació de les entitats locals

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 09:00

L'activitat tindrà lloc dissabte, 11 de novembre, a la casa de colònies Can Rigol i hi prendran part una trentena d'entitats locals.

La casa de colònies Can Rigol acollirà dissabte, 11 de novembre, una nova jornada d'activació de les entitats. Un esdeveniment en el qual les entitats locals es troben per compartir formes de treballar i establir sinergies, com a continuïtat de les trobades regulars que, al llarg de l'any, duu a terme la Taula d'Entitats, l'òrgan estable de participació ciutadana de la xarxa associativa local.

Com en edicions anteriors, la Jornada d'Entitats d'enguany treballarà diferents eixos temàtics, a banda d'obrir espais de debat sobre l'actualitat del teixit associatiu local. La sessió servirà per dur a terme diferents dinàmiques de treball i coneixement mutu, i esdevenir un espai de trobada lúdic i social per a les persones que formen les entitats de Begues.

La primera Jornada d'Entitats es va celebrar l'any 2018, també a Can Rigol, fruit d'una iniciativa de l'Ajuntament de Begues sorgida el 2017 amb la intenció de treballar conjuntament en el desenvolupament de les necessitats del món associatiu local. L'objectiu final és que entitats i Ajuntament col·laborin en la detecció de mancances i en l'aprofitament de les oportunitats.

Darrera actualització: 07.11.2023 | 11:18