Al setembre tornen les activitats per a la gent gran de Begues

Dimecres, 31 d'agost de 2022 a les 09:00

El dia 15 s'obren les inscripcions a les activitats, cursos i tallers de l'Espai Nou per a la temporada 2022-2023. A més, el dia 10 hi ha prevista una nova tarda de jocs de taula i ball al Club de Begues, i el dia 16 es reprenen les caminades de marxa nòrdica pels voltants del municipi.

Les activitats adreçades a la gent gran de Begues reprenen amb força al setembre. Així, el dia 15 s'obren les inscripcions a les activitats de l'Espai Nou. També es reprèn el cicle de caminades de marxa nòrdica i hi ha previstes més tardes de jocs de taula i ball, una cada mes fins a acabar l'any.

Pel que fa a les inscripcions a les activitats de l'Espai Nou per al curs 2022-2023, s'han de formalitzar al Centre Cívic El Roure de dilluns a divendres, de deu del matí a dues de la tarda, a partir del dia 15.

Les activitats previstes seran les habituals dels darrers anys, relacionades amb la salut (el reforç de la memòria, l'activació de la coordinació o el foment de la relaxació), les noves tecnologies (l'ús del mòbil o la gestió de serveis a través d'aquests aparells), i l'àmbit lúdic (jocs de cartes o de taula, balls i sardanes...), entre altres.

Cicle de caminades de marxa nòrdica

El cicle de caminades de marxa nòrdica pels entorns de Begues, també organitzat des de l'Espai Nou, començarà el dia 16 de setembre. Hi haurà dues caminades cada mes, sempre en divendres (consulteu el cartell adjunt). Totes sortiran des del Centre Cívic El Roure a les 10.30 h i acabaran al mateix punt cap al migdia.

Les inscripcions a les caminades també s'han de realitzar al Centre Cívic El Roure de 10 a 12 h i de 17 a 19.30 h. No obstant això, també es poden formalitzar al correu electrònic espaigentgran@begues.cat o al whatsapp 679 994 891. En tots els casos, cal especificar si són necessaris bastons en préstec.

Tardes de jocs de taula i ball

Finalment, l'Espai Nou i la Comissió de la Gent Gran tornaran a organitzar les tardes de joc i ball que ja van dur a terme a principis d'estiu. Entre setembre i desembre n'hi haurà quatre (una cada mes) i es desenvoluparan entre les 18 i les 21 h (jocs de taula) i les 22 h i la mitjanit (ball).

Les tardes de setembre, octubre i desembre tindran lloc al Club de Begues (com les que es van fer a l'estiu), mentre que la de novembre tindrà com escenari l'Escorxador (consulteu el cartell adjunt).

Per assistir a les sessions cal disposar del carnet de l'Espai Nou, ser major de cinquanta-cinc anys i estar empadronat a Begues. Per a més informació, envieu un correu electrònic a espaigentgranbegues@begues.cat

Darrera actualització: 30.08.2022 | 19:38