Aprovades les subvencions anuals a les entitats locals

Dijous, 30 de de setembre de 2021 a les 09:00

Una trentena d'entitats i associacions de Begues es beneficiaran d'uns ajuts econòmics destinats a desenvolupar projectes d'interès general i al seu funcionament com a entitat.

Una trentena d'entitats i associacions de Begues es beneficiaran enguany de les subvencions anuals que atorga l'Ajuntament i que van ser aprovades per la Junta de Govern Local celebrada dimarts passat.

Es tracta d'una dotació total de 80.000 euros. En les pròximes jornades, les entitats i associacions rebran ja un avançament del 50% del total de l'import concedit. 

Són les mateixes entitats les que presenten els seus projectes i necessitats en la sol·licitud de la subvenció. Una comissió qualificadora valora cada projecte en funció dels criteris establerts en les bases.

Les sol·licituds poden fer-se per al desenvolupament de projectes d'interès general i, enguany també, per a d'altres conceptes com les despeses internes per a l'adaptació i la modernització de processos de revitalització, la compra de material o les accions destinades a la dinamització interna.

Darrera actualització: 30.09.2021 | 09:05