Les entitats locals poden demanar les subvencions d'enguany fins al 21 de juny

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 09:00

Els 80.000 euros que hi destina aquest any l'Ajuntament de Begues també serviran per pal·liar aquelles accions que les entitats hagin realitzat per tal de minimitzar els efectes de la pandèmia de covid.

Les entitats de Begues ja poden demanar les subvencions municipals per a l'any 2021, a les quals l'Ajuntament destina 80.000 euros. El termini per presentar-hi sol·licituds finalitza el 21 de juny.

En un principi, les subvencions van destinades a aquells projectes o activitats que siguin d'interès públic o social a Begues però enguany els ajuts també es concedeixen per pal·liar els efectes negatius de la pandèmia.

En aquest sentit, les entitats podran incloure en les subvencions altres conceptes com les despeses internes per a l'adaptació i la modernització de processos per a la revitalització de l'entitat.

També tota aquella formació dels membres relacionada amb l'entitat, la compra de material o les accions destinades a la dinamització interna o a la creació d'activitats creatives o de reinvenció.

Per a més informació, consulteu la convocatòria de les subvencions.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 14:39