Aquest juliol, curs d'Agents de Salut juvenil

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 10:00

El curs està obert a adolescents i joves de Begues, que hagin acabat enguany 2n, 3r o 4t de l'ESO. Els i les participants esdevindran Agents de Salut juvenil, amb l'objectiu de fer arribar al col·lectiu jove de Begues la formació rebuda en àmbits com les addiccions, la diversitat sexual o l'autoestima. Dijous 1 de juliol se'n farà una sessió informativa.

La setmana vinent es posa en marxa una nova convocatòria del programa d'Agents de Salut juvenil de Begues. Una iniciativa que permet crear cada any un grup de joves que esdevenen referents de salut social al municipi, tot participant d'activitats lúdiques i formatives.

El curs consisteix en una formació en temes relacionats amb la salut, tot abordant temes com la diversitat sexual, qüestions de gènere, autoestima, imatge, addiccions, assertivitat, treball en equip…i d’altres temes relacionats amb el benestar emocional. Es tracta de sessions participatives, plantejades d'una forma lúdica a partir de jocs i dinàmiques vivencials. 

Durant el curs, els propis joves acabaran definint les activitats a desenvolupar pel grup. En anteriors edicions han creat activitats per a desenvolupar en el Casal d'Estiu, vídeos de sensibilització, parades informatives a la Festa Major o campanyes de sensibilització a les xarxes socials. Així les coses, de forma consensuada s'acaba decidint els accions a dur a terme per tal que la informació rebuda per aquest grup arribi també a la resta de joves del municipi. 

El curs es durà a terme la primera quinzena de juliol. els dimarts i dijous de 10.00 a 13.00h. Dijous, 1 de juliol, tindrà lloc una sessió informativa inicial al Centre Cívic El Roure, a les 12.30h. 

Darrera actualització: 26.06.2021 | 10:51