Aquesta nit, revetlla de Sant Joan amb precaució

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 12:00

L'Ajuntament de Begues demana prudència per a aquest vespre a l'hora de llançar petards i consumir alcohol, i recorda la prohibició d'encendre fogueres i llançar focs d'artifici, coets i material pirotècnic volador que contingui foc.

Aquest vespre, revetlla de Sant Joan, des de l'Ajuntament de Begues es demana a la ciutadania precaució i seny per a evitar danys tant a l'entorn natural com a les persones i als animals.

En aquest sentit, cal recordar la prohibició d'encendre fogueres i de llançar focs d'artifici, coets o altres artefactes voladors que continguin foc. Una prohibició que va més enllà d'aquesta nit.

Tot i això, sí que es podrà llançar material pirotècnic de petita dimensió i escassa potència i en zones allunyades de terreny boscós. L'incompliment d'aquesta mesura pot comportar sancions d'entre 300 i 30.000 euros.

El consistori ha decretat la prohibició d'encendre foc d'acord amb Protecció Civil, Bombers i Policia Local i a causa de les circumstàncies meteorològiques de sequera i d'elevat risc d'incendi.

Per altra banda, des de l'Ajuntament també es demana precaució a l'hora de consumir alcohol i conduir vehicles, especialment en una nit de revetlla amb una important trobada social.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 15:01