Begues es capbussa en les rues de Carnaval

Divendres, 9 de febrer de 2024 a les 09:00

Sis comparses participen en la rua d'enguany, la qual anirà des del passeig de l'Església fins al Club de Begues, on tindrà lloc el concurs de disfresses i, posteriorment, hi haurà música, ball, gresca i discomòbil amb el DJ Tònics. La rua dels centres escolars de Begues, prevista, per avui, ha estat suspesa per la pluja.

Ja està tot a punt a Begues per capbussar-se de ple en la festa de la disbauxa, després que ahir el Rei Carnestoltes pronunciés el seu pregó. Demà dissabte, 10 de febrer, els carrers del municipi gaudiran amb la rua de comparses i el concurs de disfresses, activitat que tindrà lloc a les instal·lacions del Club de Begues i que s'allargarà fins a la matinada.

A les 18 h, davant Cal Pere Vell es trobaran les sis comparses que participaran en el concurs de disfresses d'enguany i totes les persones a títol individual que vulguin participar a la rua. Des d'aquí, desfilaran amb la companyia dels Timbalers de Begues pel passeig de l'Església fins al carrer Mossèn Cinto Verdaguer. La rua continuarà pels carrers Alp i Madaleta fins al Club de Begues.

Poc després de les 19 h, hi haurà la desfilada de les comparses davant l'observació i deliberació del jurat. Un cop lliurats els premis, es continuarà amb la música, el ball i la gresca. A la mitjanit hi haurà discomòbil amb el DJ Tònics.

En cas de pluja, la rua serà suspesa i les comparses i persones que vulguin participar de la festa es trobaran directament al Club de Begues a les 18.30 h. per seguir tots els actes sota cobert.

La rua escolar, suspesa per la pluja

Avui divendres, 9 de febrer, estava prevista la rua dels cursos d'infantil i primària dels centres educatius de Begues: la Llar d'Infants El Guinyol, l'Escola Sant Cristòfor i el Col·legi Sant Lluís Bosch. A causa de la pluja, la desfilada s'ha suspès i les escoles celebraran el Carnaval a les respectives instal·lacions.

Darrera actualització: 09.02.2024 | 09:58