Begues escalfa motors per un Carnaval que recupera l'essència de la festa

Dijous, 1 de febrer de 2024 a les 09:00

El treball conjunt entre l'Ajuntament de Begues i una comissió d'entitats específica per a la festa de la disbauxa ha permès tenir un programa d'activitats ampliat i més enllà de la rua de disfresses.

Begues ja escalfa motors per a la celebració del Carnaval, una festa que enguany s'escau a principis de febrer i que recuperarà l'essència de la celebració amb activitats tant Dijous Gras com Dimecres de Cendra.

Per a l'organització del Carnaval, l'Ajuntament ha treballat amb una comissió d'entitats específica que ha inclòs en el programa d'activitats nous actes i alguns canvis en la rua de disfresses.

Els actes començaran dissabte, 3 de febrer, amb una xerrada de Francesc Sánchez sobre el ball de Novençans per Carnestoltes (l'Escorxador, 18 h), acte organitzat per Òmnium Cultural. El dijous 8 de febrer es farà el pregó del Rei Carnestoltes des de davant de Cal Pere Vell (19 h), acte que acabarà amb un sopar de truites 'jo porto'.

L'endemà 9 de febrer hi haurà la rua dels centres d'educació primària (10.15 h, passeig de l'Església) i el 10 de febrer se celebrarà la rua i concurs de disfresses, amb la participació de la Coral Montau i amb inici a Cal Pere Vell (18 h) fins al Club de Begues tot passant pel passeig de l'Església i pels carrers Jacint Verdaguer, Alp i Madaleta. Al mateix Club de Begues, després del lliurament dels premis a les millors comparses de la festa, hi haurà ball i discomòbil fins a la matinada.

El Carnaval acabarà amb el judici del Rei Carnestoltes, Dimecres de Cendra, el qual començarà a Cal Pere Vell (18 h) i acabarà davant de l'Ajuntament.

Consulteu tota la programació del Carnaval de Begues 2024.

Darrera actualització: 02.02.2024 | 12:39