Begues participa en una trobada de Ciutats Amigues de la Infància

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 09:00

La trobada va tenir lloc ahir a Barcelona, organitzada per UNICEF Catalunya. Begues disposa del segell de Ciutat Amiga de la Infància des de juliol del 2021.

La regidora d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de Begues, Anna Méndez, va ser present en la trobada de Ciutats Amigues de la Infància que va tenir lloc ahir a Barcelona, organitzada per UNICEF Catalunya.

L'acte va servir per intercanviar inquietuds, dibuixar línies de treball i mostrar experiències amb relació a la infància i l'adolescència entre els municipis i la delegació d'UNICEF Catalunya encapçalada pel seu president, Jaume Lanaspa.

Begues va rebre el reconeixement de Ciutat Amiga de la Infància el juliol del 2021. Es tracta d'un segell d'UNICEF que acredita el compromís del municipi amb la infància i la joventut.

Entre els criteris que es valoren es troba que aquests col·lectius participin en la presa de decisions respecte dels seus drets o l'assignació de recursos públics per a la infància.

En el cas de Begues, aquestes accions s'han concretat en la creació del Consell d'Infants i en altres que treballen de forma coordinada i estable a favor de la infància i l'adolescència.

Darrera actualització: 25.05.2022 | 15:09

Imatges

Trobada de Ciutats Amigues de la Infància catalanes amb UNICEF